top of page

Pilot fase III | zonnestrips

Knipsel.PNG
Knipsel2_edited.jpg

Wil jouw club Shot on Target regioclub worden en profiteren van gratis hardware? Doe dan mee met ons programma. Klik hier om een aanvraag in te dienen. Wij nemen dan spoedig contact op. 

Wat is Shot on Target?
Shot on Target is de nieuwe doelpaalcamera die automatisch de mooiste doelpunten toont op de TV schermen in het clubgebouw en in een app. Super voor alle leden, maar ook goed voor de baromzet en voor de sponsoropbrengsten want de club kan zendtijd verkopen aan de sponsor na elk gemaakt doelpunt. 

 

 

 

 

 

 


 

Wat is een regioclub? 

Een regioclub is het uithangbord voor Shot on Target binnen een regio. Andere voetbalclubs kunnen hier het nieuwe systeem zien werken. Shot on Target biedt een regioclub betere voorwaarden.

Gratis hardware

Regioclubs ontvangen maximaal 4 kastjes twv 1996 euro in bruikleen. De 4G data en hostingkosten (39,95 euro per maand) zijn voor rekening van de club aangezien dit ook de maandelijkse kosten zijn voor Shot on Target. Wij adviseren deze kosten door een sponsor te laten betalen omdat we na elk doelpunt een sponsoruiting kunnen tonen op de verschillende kanalen zoals de TV schermen. Voor het installeren en het gebruik van onze streamer (kastje op de TV) rekenen we éénmalig  189 euro.

Bonus

Wij willen graag bekend worden binnen jouw regio. Voor elke aangebrachte club betalen wij 100 euro per kastje. Zo kan jouw club nog meer uit het systeem halen. 

3 jarige samenwerking

Een regioclubprogramma gaat uit van een 3 jarige samenwerking. Uw club maakt 3 jaar gebruik van deze aanbieding. 

Hoe verder? 

Is jouw club innovatief en willen jullie meedoen met ons regioclub programma? Stuur een email naar kor@shotontarget.org of bel +31648473289

Shot on Target is geïnstalleerd op de KNVB campus. Klik hier voor onze promo video (1.,5 minuut).

© 2022 Shot on Target B.V. 

bottom of page